DESPRE NOI

Ne-am început activitatea în 1994. Pe atunci eram doar un mic producător de mobilă, dar unul cu vise mari și determinare pe măsură. Cu ajutorul acestora, dar mai ales al produselor noastre mereu de cea mai bună calitate, am devenit în scurt timp unul dintre cei mai importanți producători din clasa întreprinderi mici din Timiș. Am început apoi să câștigăm premii ale Camerei de Comerț și recunoaștere națională, participând la numeroase evenimente dedicate domeniului nostru.

În 2007, noua noastră fabrică de mobilă avea o capacitate de producție de trei ori mai mare decât la început, cu linie de producție automatizată, dar cu aceleași valori și respect pentru clienți.

Astăzi, Darcov Glaf oferă cumpărătorilor, prin intermediul conexiunii directe între producător și client, prețuri excelente la achiziționarea obiectelor de mobilier. Cu ajutorul utilajelor performante de producție, produsul finit este de o calitate excepțională și se păstrează la cele mai mici prețuri posibile.

Expus în trei magazine proprii din Timișoara, Giarmata și Oravița, mobilierul Darcov Glaf este preferat de cumpărători din toate categoriile de public, fiind atât accesibil cât și de calitate ireproșabilă. Cererea a făcut și ca produsele noastre să fie comercializate, prin intermediul altor companii, în toată partea de Vest a țării.

Mobilierul Darcov Glaf se adresează tuturor gusturilor, de la clasic la modern, cât și tuturor spațiilor, de la cele mici la cele mari. Îți oferim orice îți dorești ca să-ți mobilezi casa: bucătării, camere de zi, camere pentru copii și tineri, biblioteci, dormitoare, mobilier de dimensiuni mici și tapițerii extraordinare. Materialele noastre sunt perfect adaptate scopului final al produsului, îmbinând palul melaminat cu sticla, oglinda, cât și diferite stofe și materiale ecologice. Folosim o paletă generoasă de culori, pentru a ne potrivi la perfecțiune cu gusturile tale. Iar ca să te convingem că merită să revii mereu în magazinele Darcov Glaf, îți oferim constant REDUCERI și PROMOȚII în limita stocurilor disponibile.

În loc de încheiere, să dăm cuvântul și premiilor pe care le-am câștigat, de-a lungul timpului, prin intermediul profesionalismului care caracterizează Darcov Glaf:

Premiul III – Topul firmelor din județul Timiș 2002

Premiul I – Topul firmelor din județul Timiș 2004

Premiul III – Topul firmelor din județul Timiș 2006

Distincția de excelență – Topul firmelor din județul Timiș 2006

Premiul II – Topul firmelor din județul Timiș 2008

Premiul II – Topul firmelor din județul Timiș 2009

Premiul I – Top profit România 2009

Premiul III – Top afaceri România 2010

Premiul III – Top afaceri România 2011

Premiul II

Premiul II

Topul firmelor din județul Timiș 2008
Topul firmelor din județul Timiș 2006

Topul firmelor din județul Timiș 2006

Distincția de excelență
Topul firmelor din județul Timiș 2006

Topul firmelor din județul Timiș 2006

Premiul III
Topul firmelor din județul Timiș 2002

Topul firmelor din județul Timiș 2002

Premiul III
Topul firmelor din județul Timiș 2004

Topul firmelor din județul Timiș 2004

Premiul I
Diplomă

Diplomă

Marketing Manager
DIploma

DIploma

Technology Manager
Topul firmelor din județul Timiș 2006

Topul firmelor din județul Timiș 2006

Premiul III